✓ MOAward: Onderzoeksbureau van het Jaar 2023 ✓ Trotse FD Gazelle '20, '21, '22 én 2023!

Rebranding Rampen Voorkomen

Gratis lunch-webinar van Unravel, 45 minuten

Gratis Lunch-Webinar: Vanaf vandaag terug te kijken!  
👇 Scroll naar beneden om je in te schrijven 👇

Een rebranding zit vol potentie. Een nieuw likje verf kan een opleving in de sales en marktaandeel teweegbrengen. In de realiteit gebeurt vaker het omgekeerde: het merk verliest de zo zorgvuldig opgebouwde herkenbaarheid en emotionele aantrekkingskracht.

Wat zijn de grootste valkuilen die je beslist moet vermijden tijdens rebranding-trajecten? Hoe werkt dit specifiek voor de grootste dragers van herkenbaarheid: logo's en verpakkingen? En hoe kun je van tevoren goed testen dat je rebranding je merk sterker maakt, in plaats van afzwakt? Je leert het tijdens dit lunch-webinar.

Wanneer?

Vanaf vandaag terug te kijken!

👇 Schrijf je hieronder in als je de opname wilt ontvangen (inclusief de slides + toelichting):

Je voornaam*
Please fill all the required fields!
Please accept terms and conditions to proceed
Unravel verscheen eerder in:

"Een van de weinige webinars met zulke praktische inzichten waarbij je na een uur echt wat hebt opstoken, naar mijn mening!"
- Yaël Berkemeijer - Marketing Samsung

Wat ontdek je in de lunch-webinar?

Ontdek de laatste wetenschappelijke inzichten over... 🧠

✔️ Voorkom rebranding rampen. We zetten de meest gemaakte fouten op een rij en geven praktische tips hoe je ze kunt vermijden.

✔️ Logo design. Er is in de praktijk geen tekort aan logo-blunders. Maar juist ook van logo's die met slim doelgericht redesign plotseling nóg herkenbaarder werden.

✔️ Verpakkingsontwerp. De verpakking is vaak de grootste bottleneck waar rebranding tot een directe salesimplosie leidt. Hoe voorkom je dat?

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + key insights).

Sprekers 🎙

Consumenten Psycholoog
Mede-oprichter Unravel Research

Research Director
Mede-oprichter Unravel Research

"Tim is een bevlogen neurospecialist die je door middel van herkenbare voorbeelden meeneemt in de werking van je brein. Vol enthousiasme en met hoge energie neemt hij je mee in de wereld van neuromarketing."

Alieke Ingerman

FrankWatching

"Wat een ontzettend leuke Lunch&Learn was het! Enorm veel positieve reacties gehad van mijn collega’s. Leuke/relevante content en energieke vibe."

Kader

Shopper Marketeer Perrigo

"Wanneer je een presentatie van Tim & Tom bijwoont, krijg je geen bullshit te horen maar wetenschappelijk bewezen facts & figures."

Peggy van Est & Dagmar van der Lee

Business Connected

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + key insights).

Win hét collectors item

Yes, er valt ook nog wat te winnen tijdens onze lunch-webinars. Het is namelijk altijd lekker druk in de chat met allerlei vragen. Dat waarderen we enorm! Stel jij de beste vraag van de webinar? Dan krijg jij een uniek cadeau: de Unravel Mok met elke keer weer een andere bias erop. Elke mok is uniek, dus sparen maar!

Unravel Research is met trots aangesloten bij het internationale Neuromarketing Science & Business Association.

Samen met Universiteit Tilburg slaat Unravel Research de handen ineen om het consumer neuroscience veld i.c.m. AI en Machine Learning verder te brengen.

Please wait