logo

Van TV Commercials tot Online Video – Neuromarketing in de Mediamix

Gratis lunch-webinar van Unravel, 45 minuten

Gratis Lunch-Webinar: Vanaf vandaag terug te kijken!
👇 Scroll naar beneden om je in te schrijven 👇

Veel merken adverteren zowel via gevestigde routes (TV en Radio) als online kanalen (online video's). De cruciale vraag daarbij is hoe je per mediatype de kracht van video optimaal benut. De 'TVC' en 'OLV' zijn ogenschijnlijk soortgelijke vormen van videocontent. Maar de mindset van de gebruiker blijkt online toch behoorlijk anders dan voor de TV.  Inzichten uit neuromarketing en psychologie kunnen daarbij helpen. 

In dit webinar ontdek je de cruciale overeenkomsten en verschillen tussen traditionele en online videocontent. Je leert praktische do's en don'ts om op elk platform meer aandacht, emotie en overtuigingskracht te genereren.

Wanneer?

Vanaf vandaag terug te kijken!

👇 Schrijf je hieronder in als je de opname wilt ontvangen (inclusief de slides + toelichting):

Je voornaam*
Please fill all the required fields!
Please accept terms and conditions to proceed
Unravel verscheen eerder in:

"Een van de weinige webinars met zulke praktische inzichten waarbij je na een uur echt wat hebt opstoken, naar mijn mening!"
- Yaël Berkemeijer - Marketing Samsung

 

Wat ontdek je in de lunch-webinar?

Ontdek de laatste wetenschappelijke inzichten over... 🧠

✔️ Wat maakt online video anders? Aandacht en verwerking blijken online behoorlijk te kunnen verschillen van radio en TV. Wat betekent dit praktisch voor de meest effectieve insteek van je online videocampagnes?

✔️ Online Video best practices. Je krijgt praktische do's en don'ts hoe je met online video de aandacht grijpt, vasthoudt en impact maakt op merk en verkoop.

✔️ Kernprincipes van effectieve video. Hoewel er verschillen zijn, gelden veel best practices zowel voor traditionele als online videocontent. We delen praktische wetmatigheden over hoe je de beeldtaal van het brein spreekt. 

✔️ Neuromarketing onderzoek met Eye Tracking en EEG. Eye Tracking en EEG stellen je in staat de impact van je videocampagnes te voorspellen en vergroten. We delen toffe cases hoe we met kleine wijzigingen in de edit de impact van online video drastisch hebben vergroot.

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + key insights).

Sprekers 🎙️

Research Director
Mede-oprichter Unravel

Neuromarketing Expert
Mede-oprichter Unravel

"Tim is een bevlogen neurospecialist die je door middel van herkenbare voorbeelden meeneemt in de werking van je brein. Vol enthousiasme en met hoge energie neemt hij je mee in de wereld van neuromarketing."

Alieke Ingerman

FrankWatching

"Wat een ontzettend leuke Lunch&Learn was het! Enorm veel positieve reacties gehad van mijn collega’s. Leuke/relevante content en energieke vibe."

 

Kader

Shopper Marketeer Perrigo

"Wanneer je een presentatie van Tim & Tom bijwoont, krijg je geen bullshit te horen maar wetenschappelijk bewezen facts & figures."

 

Peggy van Est

Dagmar van der Lee

Business Connected

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + key insights).

Unravel Research is met trots aangesloten bij het internationale Neuromarketing Science & Business Association.

Samen met Universiteit Tilburg slaat Unravel Research de handen ineen om het consumer neuroscience veld i.c.m. AI en Machine Learning verder te brengen.

Please wait