logo

De Neuromarketing van Customer Reviews

Gratis lunch-webinar van Unravel, 45 minuten

Gratis Lunch-Webinar: Vanaf vandaag terug te kijken!  
👇 Scroll naar beneden om je in te schrijven 👇

Customer reviews zijn van grote invloed op onze beslissingen. Wat maakt reviews zo aantrekkelijk voor ons brein – en wat betekent dit praktisch voor de inzet van reviews? Op welke momenten van de customer journey zijn online shoppers het meest ontvankelijk voor reviews? En hoe kun je hier je webshop doelgericht op optimaliseren middels A/B testing?

Dit webinar organiseren we samen met Trustpilot. Via dit bekende reviewplatform worden maandelijks zo'n 1 miljoen geplaatst. Unravel verricht volop A/B testing naar het effect van reviews. Kortom: een webinar vol evidence based inzichten, praktische tips en cases naar de effectiviteit van reviews.

Wanneer?

Vanaf vandaag terug te kijken!

Schrijf je gratis in*

👇 Schrijf je hieronder in als je de opname wilt ontvangen (inclusief de slides + toelichting):

Je voornaam*
Bedrijfsnaam (optioneel)
Please fill all the required fields!
Please accept terms and conditions to proceed
Unravel verscheen eerder in:

"Een van de weinige webinars met zulke praktische inzichten waarbij je na een uur echt wat hebt opstoken, naar mijn mening!"
- Yaël Berkemeijer - Marketing Samsung

Wat ontdek je in de lunch-webinar?

Ontdek de laatste wetenschappelijke inzichten over... 🧠

✔️ Wat maakt reviews aantrekkelijk? De ene review is de andere niet, zowel qua inhoud als design. Daarom delen we de laatste praktische tips over de meeste overtuigende presentatie van klantreviews.

✔️ Reviews in de customer journey. Reviews spelen een sleutelrol op verschillende momenten in de customer journey – van eerste landing tot het bedankmailtje na bestellen, en alles daartussen.

✔️ A/B testing en cases. We delen gloednieuwe A/B testinzichten en praktijkcases.

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + key insights).

Sprekers 🎙

Head of Marketing Benelux
Trustpilot

Persuasion Professional
Team Lead Unravel Behavior

Research Director
Mede-oprichter Unravel Research

"Tim is een bevlogen neurospecialist die je door middel van herkenbare voorbeelden meeneemt in de werking van je brein. Vol enthousiasme en met hoge energie neemt hij je mee in de wereld van neuromarketing."

Alieke Ingerman

FrankWatching

"Wat een ontzettend leuke Lunch&Learn was het! Enorm veel positieve reacties gehad van mijn collega’s. Leuke/relevante content en energieke vibe."

Kader

Shopper Marketeer Perrigo

"Wanneer je een presentatie van Tim & Tom bijwoont, krijg je geen bullshit te horen maar wetenschappelijk bewezen facts & figures."

Peggy van Est & Dagmar van der Lee

Business Connected

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + key insights).

Unravel Research is met trots aangesloten bij het internationale Neuromarketing Science & Business Association.

Samen met Universiteit Tilburg slaat Unravel Research de handen ineen om het consumer neuroscience veld i.c.m. AI en Machine Learning verder te brengen.

* Door dit formulier in te dienen, ga je ermee akkoord andere communicatie van Trustpilot en Unravel Research te ontvangen, inclusief mogelijke marketing communicatie. Je kunt je te allen tijde afmelden voor deze communicatie. Voor meer informatie over hoe je je kunt afmelden, onze privacyvoorwaarden en hoe wij ons inzetten om je privacy te beschermen en te respecteren, kun je ons privacybeleid bekijken. Het privacybeleid van Unravel Research vind je hier. Door op de verzendknop te klikken, geef je Trustpilot en Unravel Research toestemming om de hierboven verstrekte persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je de gevraagde inhoud te leveren.

Please wait