logo

Spoedcursus Psychologische Gedragsbeïnvloeding

Gratis lunch-webinar van Unravel, 45 minuten

Gratis Lunch-Webinar: Vanaf vandaag terug te kijken!
👇 Scroll naar beneden om je in te schrijven 👇

Hoewel er veel nudging interventies worden bedacht, slaan veel de plank mis en werken ze niet - of zelfs averechts. Waarom? Omdat er vaak te weinig kennis aanwezig is over de psychologie achter menselijk gedrag. Na dit webinar heb jij de basiskennis van psychologie in huis waardoor je kunt voorkomen dat je in deze valkuilen stapt.

Je leert welke psychologische principes ten grondslag liggen aan effectieve nudging campagnes en hoe je deze principes het beste kunt toepassen om positieve veranderingen te stimuleren, overtuigende boodschappen te creëren en effectief te communiceren.

 

Wanneer?

Vanaf vandaag terug te kijken!

👇 Schrijf je hieronder in als je de opname wilt ontvangen (inclusief de slides + toelichting):

Je voornaam*
Please fill all the required fields!
Please accept terms and conditions to proceed
Unravel verscheen eerder in:

"Een van de weinige webinars met zulke praktische inzichten waarbij je na een uur echt wat hebt opstoken, naar mijn mening!"
- Yaël Berkemeijer - Marketing Samsung

 

Wat ontdek je in de lunch-webinar?

Ontdek de laatste wetenschappelijke inzichten over... 🧠

✔️ De Basis. Wat is psychologische gedragsbeïnvloeding precies? Voor wat voor problemen kun je het inzetten? En waarom gaat het vaak mis? 

✔️ De drijfveren achter gedrag. Het doel is om het juiste gereedschap voor het juiste probleem te gebruiken. Maar hoe weet je welke techniek de juiste is? Je leert het gedrag te identificeren op basis van Unravel's gedragsmodel. 

✔️ Praktische voorbeelden. Zoals gewoonlijk zit dit webinar weer vol met praktische voorbeelden en best practices. Op die manier leer je de succesfactoren van nudging interventies te begrijpen

✔️ Effectieve interventie. Ook leer je hoe je een effectieve interventie in elkaar zet op basis op basis van een stappenplan.

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + key insights).

Sprekers 🎙️

Research Director
Mede-oprichter Unravel

Lead Unravel Behavior

Consumentenpsycholoog
Lead Unravel Behavior

"Tim is een bevlogen neurospecialist die je door middel van herkenbare voorbeelden meeneemt in de werking van je brein. Vol enthousiasme en met hoge energie neemt hij je mee in de wereld van neuromarketing."

Alieke Ingerman

FrankWatching

"Wat een ontzettend leuke Lunch&Learn was het! Enorm veel positieve reacties gehad van mijn collega’s. Leuke/relevante content en energieke vibe."

 

Kader

Shopper Marketeer Perrigo

"Wanneer je een presentatie van Tim & Tom bijwoont, krijg je geen bullshit te horen maar wetenschappelijk bewezen facts & figures."

 

Peggy van Est

Dagmar van der Lee

Business Connected

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + key insights).

Unravel Research is met trots aangesloten bij het internationale Neuromarketing Science & Business Association.

Samen met Universiteit Tilburg slaat Unravel Research de handen ineen om het consumer neuroscience veld i.c.m. AI en Machine Learning verder te brengen.

Please wait