logo

Onze Favoriete Boeken over Neuromarketing (deel 1)

Gratis lunch-webinar van Unravel, 35 minuten

Gratis Lunch-Webinar: Vanaf vandaag terug te kijken!
👇 Scroll naar beneden om je in te schrijven 👇

Er wordt flink wat geschreven over neuromarketing en consumentenpsychologie. Maar wat zijn nou echt de must-read boeken die elke professional op het gebied van marketing en branding zou moeten lezen?

Bij Unravel lezen we elk boek over neuromarketing en (consumenten)psychologie – van taaie wetenschappelijke kost tot populaire best-sellers. In dit webinar delen we 8 van onze favoriete boeken. Per boek onthullen we bovendien de meest toffe en praktische inzichten die ons neuromarketing-hart sneller deed kloppen!

Wanneer?

Vanaf vandaag terug te kijken!

👇 Schrijf je hieronder in als je de opname wilt ontvangen (inclusief de slides + toelichting):

Je voornaam*
Please fill all the required fields!
Please accept terms and conditions to proceed
Unravel verscheen eerder in:

"Een van de weinige webinars met zulke praktische inzichten waarbij je na een uur echt wat hebt opstoken, naar mijn mening!"
- Yaël Berkemeijer - Marketing Samsung

Wat ontdek je in de lunch-webinar?

Ontdek de laatste wetenschappelijke inzichten over:

Ook voor niet-lezers

Of je nu op zoek bent naar een shortlist van interessante titels, of liever gelijk een aantal goede ideeën opdoet: dit webinar is voor jou. We onthullen onze favoriete neuromarketing-boeken, direct toegelicht met praktische voorbeelden.


Beïnvloed het onbewuste

Veel van de boeken die in dit webinar aan bod komen hebben één ding gemeen: ze helpen je effectiever gedrag te voorspellen én beïnvloeden. 

Praktische tips

Per boek onthullen we de meest leuke, bijzondere en praktisch relevante verhalen en inzichten. Na het webinar kun je dus direct aan de slag.


Van classics tot verborgen pareltjes

We focussen ons niet enkel op de best sellers op het gebied van neuromarketing en consumentenpsychologie. We willen ook juist de schijnwerper richten op de verborgen parels: ijzersterke neuromarketing-boeken die nog niet de aandacht hebben gekregen die ze verdienen.

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides)

Unravel Research is met trots aangesloten bij het internationale Neuromarketing Science & Business Association.

Samen met Universiteit Tilburg slaat Unravel Research de handen ineen om het consumer neuroscience veld i.c.m. AI en Machine Learning verder te brengen.

"Tim is een bevlogen neurospecialist die je door middel van herkenbare voorbeelden meeneemt in de werking van je brein. Vol enthousiasme en met hoge energie neemt hij je mee in de wereld van neuromarketing."

Alieke Ingerman

FrankWatching

"Wat een ontzettend leuke Lunch&Learn was het! Enorm veel positieve reacties gehad van mijn collega’s. Leuke/relevante content en energieke vibe."

Kader

Shopper Marketeer Perrigo

"Wanneer je een presentatie van Tim & Tom bijwoont, krijg je geen bullshit te horen maar wetenschappelijk bewezen facts & figures."

Peggy van Est

Dagmar van der Lee

Business Connected

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides)

Sprekers:

Consumenten Psycholoog
Mede-oprichter Unravel Research

Research Director
Mede-oprichter Unravel Research

Please wait