✓ MOAward: Onderzoeksbureau van het Jaar 2023 ✓ Trotse FD Gazelle '20, '21, '22 én 2023!

Usability Psychologie voor Online Diensten

Gratis lunch-webinar van Unravel, 45 minuten

Vanaf vandaag terug te kijken!
👇 Scroll naar beneden om je in te schrijven 👇

Hoe breinvriendelijker een website of app, des te groter de kans dat de gebruiker converteert tot een (blijvende) klant. Diensten staan daarin voor andere uitdagingen dan fysieke producten.

Wat verlangen potentiële klanten en gebruikers van diensten van de UX? Welke do's en don'ts gelden specifiek voor diensten? En hoe kun je de usability van een website of app gedegen onderzoeken? In dit webinar ontdek je de psychologische principes achter een uitmuntende usability voor diensten.

Wanneer?

Vanaf vandaag terug te kijken!

👇 Schrijf je hieronder in als je de opname wilt ontvangen (inclusief de slides + toelichting):

Je voornaam*
Please fill all the required fields!
Please accept terms and conditions to proceed
Unravel verscheen eerder in:

"Een van de weinige webinars met zulke praktische inzichten waarbij je na een uur echt wat hebt opstoken, naar mijn mening!"
- Yaël Berkemeijer - Marketing Samsung

Wat ontdek je in de lunch-webinar?

Ontdek de laatste wetenschappelijke inzichten over... 🧠

✔️ Wat maakt de perfecte usability anders voor diensten? Diensten blijken gepaard te gaan met geheel andere verwachtingen en behoeften dan fysieke producten. Wat zijn de gevolgen hiervan voor de toepassing van UX principes?

✔️ Concrete do's en don'ts. Van het communiceren van een propositie, tot een vloeiende check-out. We delen evidence based principes achter een uitmuntende usability voor diensten.

✔️ Neuro usability onderzoek. Met neuromarketing usability onderzoek krijg je inzicht hoe gebruikers een flow werkelijk beleven. We delen concrete cases op het vlak van diensten.

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + key insights).

Sprekers 🎙

Gedragspsycholoog
Managing Director Unravel Behavior

Persuasion Professional
Team Lead Unravel Behavior

Research Director
Mede-oprichter Unravel Research

"Tim is een bevlogen neurospecialist die je door middel van herkenbare voorbeelden meeneemt in de werking van je brein. Vol enthousiasme en met hoge energie neemt hij je mee in de wereld van neuromarketing."

Alieke Ingerman

FrankWatching

"Wat een ontzettend leuke Lunch&Learn was het! Enorm veel positieve reacties gehad van mijn collega’s. Leuke/relevante content en energieke vibe."

Kader

Shopper Marketeer Perrigo

"Wanneer je een presentatie van Tim & Tom bijwoont, krijg je geen bullshit te horen maar wetenschappelijk bewezen facts & figures."

Peggy van Est & Dagmar van der Lee

Business Connected

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + key insights).

Win hét collectors item

Yes, er valt ook nog wat te winnen tijdens onze lunch-webinars. Het is namelijk altijd lekker druk in de chat met allerlei vragen. Dat waarderen we enorm! Stel jij de beste vraag van de webinar? Dan krijg jij een uniek cadeau: de Unravel Mok met elke keer weer een andere bias erop. Elke mok is uniek, dus sparen maar!

Unravel Research is met trots aangesloten bij het internationale Neuromarketing Science & Business Association.

Samen met Universiteit Tilburg slaat Unravel Research de handen ineen om het consumer neuroscience veld i.c.m. AI en Machine Learning verder te brengen.

Please wait