logo

Verhoog je brand awareness met brand assets en CEPs

Gratis lunch-webinar van Unravel, 45 minuten

Gratis Lunch-Webinar: Vanaf vandaag terug te kijken!
👇 Scroll naar beneden om je in te schrijven 👇

Als merk wil je als de voorste in de rij zijn om in het brein van een potentiële klant op te duiken. Van oudsher noemen we het brand awareness. Byron Sharp noemt de term mental availability. Wat is exact het verschil? Wat kun je als merk doen om brand awareness en (mentaal) marktaandeel te vergroten? En hoe kun je dit alles effect meetbaar maken?

In dit webinar duiken Tim en Tom in de laatste inzichten over brand awareness. Je krijgt praktische inzichten hoe je je merkbekendheid kunt maximaliseren en de belangrijkste KPI's meetbaar kunt maken.

Wanneer?

Vanaf vandaag terug te kijken!

👇 Schrijf je hieronder in als je de opname wilt ontvangen (inclusief de slides + toelichting):

Je voornaam*
Please fill all the required fields!
Please accept terms and conditions to proceed
Unravel verscheen eerder in:

"Een van de weinige webinars met zulke praktische inzichten waarbij je na een uur echt wat hebt opstoken, naar mijn mening!"
- Yaël Berkemeijer - Marketing Samsung

 

Wat ontdek je in de lunch-webinar?

Ontdek de laatste wetenschappelijke inzichten over... 🧠

✔️ Wat is brand awareness volgens Byron Sharp. Hoewel mentale beschikbaarheid (mental availability) sterk lijkt op brand awareness, zit er een cruciaal verschil in. En juist dit verschil heeft vergaande gevolgen voor hoe je mental availability kunt vergroten.

✔️ Verhoog je brand awareness. Je kunt je brand awareness doelgericht verhogen met distinctive brand assets en category entry points aan je merk te koppelen. Maar hoe bepaal je welke assets en CEPs zinvol zijn?

✔️ Meet en monitor. Groei in mentaal marktaandeel gaat vooraf aan groei van werkelijk marktaandeel. Wanneer je de kracht van brand assets en CEPs goed monitort, weet je waarop je moet sturen om als merk te groeien.

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + key insights).

Sprekers 🎙️

Neuromarketing Expert
Mede-oprichter Unravel

Lead Unravel Behavior

Research Director
Co-founder Unravel Research

"Tim is een bevlogen neurospecialist die je door middel van herkenbare voorbeelden meeneemt in de werking van je brein. Vol enthousiasme en met hoge energie neemt hij je mee in de wereld van neuromarketing."

Alieke Ingerman

FrankWatching

"Wat een ontzettend leuke Lunch&Learn was het! Enorm veel positieve reacties gehad van mijn collega’s. Leuke/relevante content en energieke vibe."

 

Kader

Shopper Marketeer Perrigo

"Wanneer je een presentatie van Tim & Tom bijwoont, krijg je geen bullshit te horen maar wetenschappelijk bewezen facts & figures."

 

Peggy van Est

Dagmar van der Lee

Business Connected

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + key insights).

Unravel Research is met trots aangesloten bij het internationale Neuromarketing Science & Business Association.

Samen met Universiteit Tilburg slaat Unravel Research de handen ineen om het consumer neuroscience veld i.c.m. AI en Machine Learning verder te brengen.

Please wait