logo

Verkiezingen: De Psychologie en Neurowetenschap achter stemgedrag

Gratis lunch-webinar van Unravel, 45 minuten

Gratis Lunch-Webinar: Vanaf vandaag terug te kijken!
👇 Scroll naar beneden om je in te schrijven 👇

De Tweede Kamerverkiezingen staan voor de deur. En juist daar valt bijzonder veel te winnen met psychologie en neuromarketing. Zo blijken een paar simpele aanpassingen in de campagnes die mensen richting de stembussen moeten bewegen het opkomstpercentage significant te verhogen. Zo blijkt uit nudging-onderzoek van Unravel Behavior. Anderzijds is er de opmars van neuro forecasting: hersenactiviteit kan vooraf de uitslag van de verkiezingen op partijniveau goed in kaart brengen. 

In dit webinar duiken Diede en Tom in de laatste inzichten over de psychologie van ons stemgedrag. Je krijgt praktische inzichten hoe stemvoorkeuren tot stand komen en hoe je opkomstpercentages met nudging komt verhogen.

Wanneer?

Vanaf vandaag terug te kijken!

👇 Schrijf je hieronder in als je de opname wilt ontvangen (inclusief de slides + toelichting):

Je voornaam*
Please fill all the required fields!
Please accept terms and conditions to proceed
Unravel verscheen eerder in:

"Een van de weinige webinars met zulke praktische inzichten waarbij je na een uur echt wat hebt opstoken, naar mijn mening!"
- Yaël Berkemeijer - Marketing Samsung

 

Wat ontdek je in de lunch-webinar?

Ontdek de laatste wetenschappelijke inzichten over... 🧠

✔️ De psychologie van stemgedrag. Dat stemgedrag niet geheel op basis van ratio en informatie verloopt is geen verrassing. Maar wat zegt de wetenschap exact over de psychologische mechanismen achter onze stemvoorkeuren? 

✔️ Nudging van opkomstpecentage. De overheid probeert zoveel mogelijk mensen richting de stembussen te bewegen. Maar uit onderzoek van Unravel Behavior blijkt dat deze campagnes nog volop ruimte voor verbetering is met nudging. In dit webinar onthullen we de nudge en de resultaten. 

✔️ Neuroforecasting van verkiezingsuitslag. Hersenactiviteit blijkt de zetelverdeling tussen partijen goed te kunnen voorspellen. In het webinar ontdek je wat het brein voorspelt over het rode potlood.

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + key insights).

Sprekers 🎙️

Expert gedragsverandering
Managing Director Unravel Behavior

Lead Unravel Behavior

Research Director
Co-founder Unravel Research

"Tim is een bevlogen neurospecialist die je door middel van herkenbare voorbeelden meeneemt in de werking van je brein. Vol enthousiasme en met hoge energie neemt hij je mee in de wereld van neuromarketing."

Alieke Ingerman

FrankWatching

"Wat een ontzettend leuke Lunch&Learn was het! Enorm veel positieve reacties gehad van mijn collega’s. Leuke/relevante content en energieke vibe."

 

Kader

Shopper Marketeer Perrigo

"Wanneer je een presentatie van Tim & Tom bijwoont, krijg je geen bullshit te horen maar wetenschappelijk bewezen facts & figures."

 

Peggy van Est

Dagmar van der Lee

Business Connected

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + key insights). 
 

Unravel Research is met trots aangesloten bij het internationale Neuromarketing Science & Business Association.

Samen met Universiteit Tilburg slaat Unravel Research de handen ineen om het consumer neuroscience veld i.c.m. AI en Machine Learning verder te brengen.

Please wait