logo

De 5 Meest Gemaakte Fouten op Productverpakkingen

Gratis lunch-webinar van Unravel, 45 minuten

Gratis Lunch-Webinar: Vanaf vandaag terug te kijken!
👇 Scroll naar beneden om je in te schrijven 👇

De productverpakking vormt een cruciale schakel in het koopproces van de klant. De verpakking bepaalt wat opvalt in het schap, en of het brein geprikkeld wordt tot een aankoop. Vanuit de gedragswetenschappen en neuromarketing wordt er volop onderzoek gedaan naar hoe kleine details een verpakking kunnen maken of breken. 

In dit webinar doen we de meest gemaakte fouten in verpakkingsontwerp uit de doeken. Je leert welke factoren het brein afschrikken het product te bekijken. Maar ook geven we praktische tips hoe je verpakkingen juist wél slim kunt ontwerpen om te appeleren aan het brein.

Wanneer?

Vanaf vandaag terug te kijken!

👇 Schrijf je hieronder in als je de opname wilt ontvangen (inclusief de slides + toelichting):

Je voornaam*
Please fill all the required fields!
Please accept terms and conditions to proceed
Unravel verscheen eerder in:

"Een van de weinige webinars met zulke praktische inzichten waarbij je na een uur echt wat hebt opstoken, naar mijn mening!"
- Yaël Berkemeijer - Marketing Samsung

 

Wat ontdek je in de lunch-webinar?

Ontdek de laatste wetenschappelijke inzichten over... 🧠

✔️ Verpakkingsontwerp. Het zijn de kleine details die een groot verschil maken in het succes van de verpakking. We geven toffe voorbeelden hoe kleine veranderingen het verkoopsucces maakten en kraakten.

✔️ Aandacht voor het schap. De grootste horde die elke verpakking heeft te overwinnen is de aandacht van de shopper grijpen. Hoe werkt aandacht? En welke factoren zorgen ervoor dat je die grijpt en niet verliest?

✔️ Redesign-blunders. Met name redesigns vormen een risicovolle stap in de levensloop van een verpakking. Hoe voorkom je dat je per ongeluk de meest succesvolle elementen overboord gooit?

✔️ Neuromarketing-onderzoek naar verpakkingen. Neuromarketing-onderzoek met Eye Tracking en EEG geeft inzicht in het succes van je verpakking. De methode voorspelt schapsucces en vertelt je bovendien praktisch welke veranderingen dat succes ten goede komen.

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + key insights).

Sprekers 🎙️

Research Director
Mede-oprichter Unravel

Consumenten Psycholoog
Mede-oprichter Unravel

"Tim is een bevlogen neurospecialist die je door middel van herkenbare voorbeelden meeneemt in de werking van je brein. Vol enthousiasme en met hoge energie neemt hij je mee in de wereld van neuromarketing."

Alieke Ingerman

FrankWatching

"Wat een ontzettend leuke Lunch&Learn was het! Enorm veel positieve reacties gehad van mijn collega’s. Leuke/relevante content en energieke vibe."

 

Kader

Shopper Marketeer Perrigo

"Wanneer je een presentatie van Tim & Tom bijwoont, krijg je geen bullshit te horen maar wetenschappelijk bewezen facts & figures."

 

Peggy van Est

Dagmar van der Lee

Business Connected

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + key insights).

Unravel Research is met trots aangesloten bij het internationale Neuromarketing Science & Business Association.

Samen met Universiteit Tilburg slaat Unravel Research de handen ineen om het consumer neuroscience veld i.c.m. AI en Machine Learning verder te brengen.

Please wait