✓ MOAward: Onderzoeksbureau van het Jaar 2023 ✓ Trotse FD Gazelle '20, '21, '22 én 2023!

Het Behavior Driver Model: Altijd de Juiste Beïnvloedingstechniek

Gratis lunch-webinar van Unravel, 45 minuten

Gratis Lunch-Webinar: Vanaf vandaag terug te kijken!
👇 Scroll naar beneden om je in te schrijven 👇

Succesvolle gedragsverandering vereist dat je de juiste beïnvloedingstechniek aan de juiste gedraging koppelt. Dit is precies waarop de meeste pogingen tot gedragsverandering spaak lopen: ze gebruiken een techniek die in een eerdere situatie goed werkte, maar in een nieuwe situatie geheel voorbijgaat aan de werkelijke psychologische driver.

Unravel werkt met het Behavior Driver Model. Al ons gedrag is terug te brengen tot een klein aantal drivers. Richt je interventie op de juiste driver, en je verandert gedrag met chirurgische precisie. In dit webinar ontdek je de Drivers binnen dit model, hoe je ermee werkt en praktische voorbeelden van interventies. 

Wanneer?

Vanaf vandaag terug te kijken!

👇 Schrijf je hieronder in als je de opname wilt ontvangen (inclusief de slides + toelichting):

Je voornaam*
Please fill all the required fields!
Please accept terms and conditions to proceed
Unravel verscheen eerder in:

"Een van de weinige webinars met zulke praktische inzichten waarbij je na een uur echt wat hebt opstoken, naar mijn mening!"
- Yaël Berkemeijer - Marketing Samsung

Wat ontdek je in de lunch-webinar?

Ontdek de laatste wetenschappelijke inzichten over... 🧠

✔️ Verander gedrag met chirurgische precisie. Wanneer je weet welke drivers gewenst gedrag activeren en ongewenst gedrag tegenhouden, kun je met kleine maar doelgerichte campagnes en nudges een groot effect bereiken.

✔️ De drivers op een rij. Gedrag is te herleiden tot een klein aantal drivers. In dit webinar krijg je inzicht in deze psychologische bouwstenen van succesvolle gedragsverandering.

✔️ Praktische cases. We delen volop praktische cases van hoe Unravel Behavior met het Driver model tot effectieve interventies komt. 

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + key insights).

Sprekers 🎙

Gedragspsycholoog
Managing Director Unravel Behavior

Research Director
Mede-oprichter Unravel

"Tim is een bevlogen neurospecialist die je door middel van herkenbare voorbeelden meeneemt in de werking van je brein. Vol enthousiasme en met hoge energie neemt hij je mee in de wereld van neuromarketing."

Alieke Ingerman

FrankWatching

"Wat een ontzettend leuke Lunch&Learn was het! Enorm veel positieve reacties gehad van mijn collega’s. Leuke/relevante content en energieke vibe."

Kader

Shopper Marketeer Perrigo

"Wanneer je een presentatie van Tim & Tom bijwoont, krijg je geen bullshit te horen maar wetenschappelijk bewezen facts & figures."

Peggy van Est & Dagmar van der Lee

Business Connected

Bekijk de opname terug, vanaf vandaag beschikbaar (inclusief de slides + key insights).

Win hét collectors item

Yes, er valt ook nog wat te winnen tijdens onze lunch-webinars. Het is namelijk altijd lekker druk in de chat met allerlei vragen. Dat waarderen we enorm! Stel jij de beste vraag van de webinar? Dan krijg jij een uniek cadeau: de Unravel Mok met elke keer weer een andere bias erop. Elke mok is uniek, dus sparen maar!

Unravel Research is met trots aangesloten bij het internationale Neuromarketing Science & Business Association.

Samen met Universiteit Tilburg slaat Unravel Research de handen ineen om het consumer neuroscience veld i.c.m. AI en Machine Learning verder te brengen.

Please wait